Nieuws

  • Een revolutie op fitnessgebied... nóg meer resultaat in minder tijd. En ga na 6 weken slank de zomer in bij Fitness Oirschot!

    Een revolutie op fitnessgebied... nóg meer resultaat in minder tij...

    Lees meer
Meer nieuws

Afslanken in Best? Fitness Oirschot is dichtbij!

Hoelang ben je al aan het denken om (weer) te gaan starten met sporten en af te vallen? Het deskundig personeel van Fitness Oirschot wilt jou graag helpen om die 1e stap te zetten. Ben je woonachtig in Best en omgeving? Dan is starten met sporten bij Fitness Oirschot echt iets voor jou!

Afslanken met dé Fitness Revolutie in Oirschot:

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je doet 6 spierversterkende oefeningen en tussendoor werk je aan je conditie. Snel veilig en heel eenvoudig.

 Voor iedereen die wil afvallen, sterker/fitter worden, conditie wil verbeteren
 2x per 10 dagen 35 minuten trainen
 Sporten met persoonlijke begeleiding 
 Jouw resultaten en voortgang inzien
 Resultaatgarantie

Wouter (32 jr): "Ik wilde graag wat aan mijn "zwembandjes" doen. Zelf hardlopen en oefeningen doen hielp niet echt. Ik heb blijkbaar echt een stok achter de deur nodig en Fitness Oirschot bood mij die stok. Ik ben eerst langs geweest voor een proefles. In deze proefles kreeg ik een goed beeld van wat sporten bij Fitness Oirschot betekent. Inmiddels zijn we al 2,5 maand verder en zijn de overtollige kilo's al flink afgenomen. Erg blij met de professionele hulp die bij Fitness Oirschot wordt aangeboden." 


- Meer dan 300x aangevraagd in Oirschot en Best - 

 

 

Nieuws

  • Een revolutie op fitnessgebied... nóg meer resultaat in minder tijd. En ga na 6 weken slank de zomer in bij Fitness Oirschot!

    Een revolutie op fitnessgebied... nóg meer resultaat in minder tij...

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

Fitness Oirschot
Industrieweg 9C
5688 DP Oirschot

0499 574 418


Fitness Hapert
Markt 46
5527 EN Hapert

0497 385 456

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.