Nieuws

 • Update nav de persconferentie van dinsdag 15 februari 2022.

  Nederland gaat weer open! Op dinsdag 15 februari heeft minister Kuijpers e...

  Lees meer
 • Elke dag van de week diverse groepslessen

  Elke dag van de week diverse groepslessen, zowel in de ochtend, middag als in...

  Lees meer
Meer nieuws

Hanneke

Mijn beleving bij Fitness Oirschot     

''Ik kreeg een náár bericht van mijn huisarts: je heb een artrose plekje niet groot maar ga maar naar de fysio die helpen je spieren te versterken.
De fysio was een tijdje aan de slag gegaan met mij maar adviseerde om toch iets van sport te gaan doen. 'Anders sta je elk jaar hier en het is beter als je er zelf uitkomt'. Ja mijn leeftijd begint ook een rol te spelen in dit alles.

Maar op een dag komt er een folder bij mij op de mat vallen van Fitness oirschot.Zou dit iets voor mij zijn de folder heeft nog een week door het huis gezworven (ik ben geen sporter,dat is niets voor mij) en ik heb de stoute schoenen aan gedaan om maar eens te gaan kijken.
Werd meteen goed ontvangen, kreeg duidelijke uitleg en mocht het gaan proberen. Maar hoe kan het gaan: ik begon het leuk te vinden,met de instructeurs en de mensen die er nogal vaak te vinden zijn  kreeg ik een goede band.

Er werd over van alles gepraat,je kon je verhaal kwijt als je dat wilde (dit hoeft niet voor iedereen zo te zijn) dus sporten ging steeds beter,ook zit er een voedingsdeskundige,heb haar weleens zien lopen maar ja dieet was niet aan de orde. Zo na een maand of twee werd er gepraat over dat er mensen waren afgevallen,ik vroeg hoe doen jullie dat toch en ik krijg er niets af. Ik kreeg te horen in een aantal weken erna hoe dat ze het eetpatroon veranderde. Op mijn eigen houtje ging ik aan de slag, en warempel: er ging een kilo af en nog alweer 1, tot er 10 kg afwaren. Mijn reserve waren op en kwam weer aan, gelukkig maar 2 kg: wat had ik hier een spijt van zover gekomen en nu heb ik alles voor niets gedaan.

Ik kreeg advies om maar eens met de voedingsdeskundige te gaan praten. En zo kwam ik voor het eerst met Arlette in contact,zij ging mij helpen,om het een kans van slagen te maken. Omdat ik nogal zwaar was 110kg toen ik begon in februari 2016,en nu 8 kg afgevallen was in totaal 102kg in april toen ik met het bodysupport plan begon. Een heel goed gesprek gehad ,ook waarom ik altijd zo zwaar ben geweest,en ook als we beginnen - denk aan je eigen,en je moet het zelf doen het komt niet áánwááien. Oké ik ging akkoord en een streefgewicht had ik niet,maar 5 á 10 kg zou toch wel haalbaar moeten zijn. Het dieetprogramma  was goed en makkelijk vol te houden,elke week wegen en een goed gesprek. De sportinstructeurs en stageres kregen in de gaten dat het zo goed gaat en steunde mij door dik en dun. geweldig. En inmiddels zijn er al  nu in november 2016 totaal 22 kg af. Het doel is nog niet bereikt maar het gaat zo goed dat we het zeker halen.

Dankjewel team Sport en voedingsdeskundige Arlette voor deze geweldige steun.''
 

Nieuws

 • Update nav de persconferentie van dinsdag 15 februari 2022.

  Nederland gaat weer open! Op dinsdag 15 februari heeft minister Kuijpers e...

  Lees meer
 • Elke dag van de week diverse groepslessen

  Elke dag van de week diverse groepslessen, zowel in de ochtend, middag als in...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Fitness Oirschot
Industrieweg 9C
5688 DP Oirschot

0499 574 418


Fitness Hapert
Markt 46
5527 EN Hapert

0497 385 456